Borgerne i Norddjurs er blandt de mest tilfredse med kommunens jobcenter

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Borgerne i Norddjurs Kommune er tilfredse med Jobcenter Norddjurs, viser en ny undersøgelse fra Kommunernes Landsforening (KL). Undersøgelsen viser, at 2 ud af 3 borgere i Norddjurs er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb i jobcentret.

Norddjurs Kommune ligger lidt bedre end landsgennemsnittet på alle parametre i undersøgelsen. Dette viser, at kommunen har formået at levere god service og støtte til de borgere, der har brug for hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

En igangværende undersøgelse fra KL viser, at de fleste borgere generelt er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb hos jobcentrene i Danmark. Debatten om jobcentrenes rolle og fremtidens beskæftigelsesindsats er dog stadig aktuel.

Norddjurs har opnået gode resultater siden 2015, og Formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune, Karoline Bergkvist Søgaard, understreger vigtigheden af værdig sagsbehandling og den rette hjælp til borgerne. Søgaard håber, at undersøgelsens resultater vil blive nærlæst af regeringens ekspertgruppe før deres anbefalinger til fremtidens beskæftigelsesindsats offentliggøres.

Undersøgelsen fra KL er baseret på svar fra knap 34.000 borgere i hele landet, som har været i kontakt med et jobcenter i 2023. Jobcenter Norddjurs er blevet kåret til det bedste i Østjylland fire år i træk i beskæftigelsesministeriets benchmark, hvilket er en bemærkelsesværdig præstation.

For yderligere oplysninger eller kommentarer, kan Karoline Bergkvist Søgaard kontaktes via email: karos@norddjurs.dk eller telefon: 51 51 75 71. Michelle Thybo Nielsen kan kontaktes via email: mthy@norddjurs.dk eller telefon: 23 82 26 13.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/jun/borgerne-tilfredse-med-jobcenter-norddjurs

Kilde: Norddjurs Kommune