Forårskoncert i Norddjurs fejrer forårets ankomst og takker leder gennem 17 år

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Forårskoncert i Kulturskolen Norddjurs hylder forår og takker Finn Rosenløv efter 17 år som leder

Den traditionsrige forårskoncert blev afviklet i Kulturskolen Norddjurs den 17. marts, i år med den særlige anledning at markere både forårets start og Finn Rosenløvs afsked som kulturskoleleder efter 17 år ved roret. Arrangementet fandt sted i Pavillonsalen, der ligger i hjertet af kulturhuset Pavillonen.

Koncerten blev en familiebegivenhed, hvor publikum bestod af forældre, søskende og bedsteforældre, der var mødt op for at støtte op om de unge musiktalenter. Denne begivenhed var åben for både nye og øvede studerende ved skolen, hvilket afspejledes i programmets diversitet, som strakte sig fra Thomas Helmigs 'Malaga' med tilpassede tekster, til BLÆS-holdets optrædener, følsomme violinsoloer og kraftfulde heavytrommer.

Aftenen kulminerede med en afskedskoncert for Finn Rosenløv, hvor klapsalver og hurraråb fra de fremmødte gjaldede som en tak for de mange års dedikation til kulturskolen. Det blev en aften fyldt med musik, mindeværdige optrædener og følelsesladede øjeblikke.

Efter påske overtager Mikkel Lynggaard lederposten, klar til at føre kulturskolens vision videre ind i fremtiden. Skolens forbindelseslinje til sine elever og forældre holdes åben og gennemsigtig, som angivet ved kontaktinfoen til Trine Grejsen med e-mail: tg@norddjurs.dk og telefonnummer: 20 41 81 29 for yderligere spørgsmål eller information.

Forårskoncerten i Kulturskolen Norddjurs var ikke blot en musikalsk fejring af foråret, men også en hyldest til et værdifuldt kapitel i skolens historie, og en velkommen til de nye begyndelser, der venter.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/mar/foraarskoncert-satte-et-flot-punktum

Kilde: Norddjurs Kommune