Informationsaften – Vi søger pædagogiske medarbejdere til Grenen-Glesborg

Profilbillede

Grenen-Glesborg afholder informationsaften for interesserede  ansøgere på  Hemmedvej 1, 8585 Glesborg, torsdag den 8. juni kl. 17:00-18:30 tilmelding til: MICAAK@rm.dk

Er det vigtigt for dig, at du arbejder et sted, hvor du kan gøre en forskel? Og har du lyst til at udvikle dine faglige kompetencer i et job, der udfordrer dig hver dag?

” Vi har rammerne, fagligheden og kollegerne til at gøre det til et rigtig godt og meningsfuldt job for dig,”

Velkommen til DOK
Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af Socialområdet i Region Midtjylland. DOK består af behandlingsinstitutionerne: Grenen-Dalstrup, Grenen-Glesborg, Koglen og MultifunC.

 Grenen-Glesborg er en delvis lukket behandlingsinstitution og består af 4 afdelinger – Kernehuset, Toppen, Stammen og Roden – med i alt ca. 23 unge mellem 12-18 år, der alle har brug for et særligt pædagogisk forløb.

Vi arbejder sammen for at løse en vigtig samfundsmæssig opgave, i forsøget på at hjælpe sårbare unge på rette vej i livet. Ud over de 4 bo- afdelinger er der også en intern skole samt værksteder på matriklen. 

Læs mere om afdelingerne her

En meningsfuld hverdag med de unge i centrum

Din nye hverdag består af mange planlagte aktiviteter som motivation til undervisning, beskæftigelse samt fritids- og idrætsaktiviteter og administrative opgaver, med dokumentation. Et gennemgående tema i vores arbejdsområde er uforudsigeligheden – du kommer til at fungere som rollemodel for en række unge mennesker, som har meget forskellige forudsætninger – før og efter anbringelsen hos os.

Vores konstante fokus er at reducere de unges samlede risiko for negativ udvikling, ved at styrke deres faglige og sociale kompetencer, ligesom vi sørger for ro omkring deres hverdag og udvikling. Derudover sikrer vi også udredning og korrekt medicinering i tværgående samarbejde med bl.a. psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed i et sammentømret hus

Du kan se frem til en hverdag i et fagligt stærkt hus med ca. 90 medarbejdere, hvor vi ved, at vi kun kan skabe de bedste rammer gennem samarbejde og tværfaglig sparring. 

Fast rul men med fleksible arbejdsplaner

Der er tale om fastansættelser med skiftende arbejdstider – mere specifikt døgntjenester (24-timers arbejde, hvor man overnatter på arbejdspladsen), aften- og dagtjenester. I er i udgangspunktet 3 på arbejde, og der er mulighed for at bytte tjenester og ændre arbejdsplaner, afspadsere, etc. Weekend - og helligdagsarbejde forekommer.

Moden rollemodel med pædagogisk baggrund

Der er flere indgange til stillingen, men vi ser gerne, at du er uddannet pædagog – men vi hører også gerne fra dig, hvis du har en baggrund som SOSU-assistent eller - hjælper, terapeut, pædagogisk assistent eller lignende pædagogisk arbejde.

Derudover:

  • Ser vi også gerne, at du på sigt har lyst til at uddanne dig til pædagog, hvis du ikke allerede er det
  • Erfaring i arbejdet med mennesker
  • Har kendskab til Lov Om Voksenansvar
  • Har kendskab til kognitiv adfærdsterapi

Som person er du rolig, grundig og i stand til at planlægge, gennemføre, dokumenterer, evaluere og videreudvikle pædagogiske aktiviteter og metoder med et behandlingsmæssigt sigte. Du er tydelig og nærværende i mødet med de unge, ligesom du er god til at sætte grænser på en måde, der udstråler modenhed, ro og overskud.


Er du klar på helt nye udfordringer? 
Spørgsmål og yderligere information kan du få ved at henvende dig til daglig leder Michael Aakjær på mail: Micaak@rm.dk eller 29379726

Stillingerne er fuldtidsstillinger. Ansøgningsfrist den 20. juni. maj 2023. samtaler forventes afholdt uge 26j. Tiltrædelse den 1. juli 2023 eller efter nærmere aftale.

Du kan læse mere om vores afdelinger på www.dok.rm.dk.

Vi tilbyder:

  • Et godt introprogram ved opstart 
  • Tid og plads til faglig fordybelse, refleksion og sparring
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Mulighed for relevant videreuddannelse og kompetenceudvikling.
  • Madordning, som du kan nyde sammen med dine kolleger.

Stillingen er omfattet af lokalløn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest, og det forudsættes, at du kan godkendes til arbejdet på baggrund af din straffeattest.    

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hemmedvej 1, 8585 Glesborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/informationsaften-vi-soger-paedagogiske-medarbejdere-til-grenen-glesborg/ybsyls/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837998

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet