Jobbet: Motiveret og fagligt stærk kollega søges til tryghed, stabilitet og udvikling for anbragte unge på Kernehuset

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Den delvis lukkede behandlingsinstitution Grenen-Glesborg, søger en motiveret og fagligt stærk kollega der vil være med til at skabe tryghed, stabilitet og udvikling for de anbragte unge på afdeling Kernehuset. 

Vi søger en kollega der trives i en alsidig, omsorgsbetonet og struktureret hverdag. Du skal være motiveret for at ville forstå og hjælpe vores unge. Du skal kunne indgå i et mindre ungeteam sammen med 3 kolleger der arbejder med ungeplaner fra kommune og UKN/UKF, der skal omsættes til daglige mål under anbringelsen. 

Kan du se dig selv i ovenstående så læs videre nedenfor.

Høj faglighed i et sammentømret team

Som vores nye kollega på Kernehuset, kan du se frem til en hverdag i et fagligt stærkt team på ca. 15 fastansatte kolleger og en afdelingsleder. Vi arbejder for at skabe de bedst mulige behandlingsrammer gennem et stærkt og tillidsbåret samarbejde, og med åbenhed for faglig og kollegial feedback. Vi har en kultur på Kernehuset hvor vi taler med, og ikke om, hinanden.

Tilgangen til vores unge hviler primært på grundantagelserne i kognitiv adfærdsterapi og miljøterapi. Vi arbejder professionelt med vores unge, og tilstræber altid at tilpasse forløbet til den enkeltes problemstillinger og behov.

Unge i centrum

Vi tilbyder en arbejdsplads med et uhøjtideligt fællesskab, hvor vi vil hinanden og kontakten til og med de unge der er anbragt på Kernehuset.

Vi møder vores unge med positivt og omsorgsfuldt sind. Vi er af natur aktive, ansvarlige og ordentlige i relation til hinanden.

Din hverdag med vores unge på Kernehuset skal være båret af, at du vil dem og formår at opbygge og fastholde en positiv relation til og med dem. Din dag vil typisk være præget af planlagte aktiviteter sammen med eller omkring dem, men også på tværs af alle 4 afdelinger på vores matrikel.

Vi holder af at være aktive, og du får som medarbejder mulighed for et kæmpe udvalg af aktivitetsmuligheder på Kernehuset. Vi har vores egen nye multihal der, udover hallen, rummer et hot yoga studie, e-sport, jagtsimulator, klatrevæg, springgrav, stort fitness/styrkecenter. Vores matrikel er stor og vi har masser af udfoldelsesmuligheder i vores uderum. Vi har egne boldbaner, multibaner, Beach håndbold og volleyball. Vi har også egen skov med MTB spor, shelter og plads til bålhygge hvor der er masser af muligheder for udeliv. Ydermere har vi kano/kajak, sub board og speedbåd til diverse sjove vandaktiviteter.   

Vores konstante fokus er at reducere vores unges samlede risiko for en fortsat negativ udvikling, ved at styrke deres faglige og sociale kompetencer gennem aktiviteter, ligesom vi sørger for ro i deres hverdag og udvikling. 

Grenen-Glesborg har intern skole/værksteds undervisning. Dette sikrer, at vores unge oplever kontinuitet i deres anbringelse. Vi har eksamensforløb sammenligneligt med almen folkeskole.

Et gennemgående tema i vores arbejdsområde er uforudsigeligheden – du kommer derfor til at fungere som rollemodel for en række unge mennesker, som har forskellige problematikker og diagnoser med sig. Ofte kommer vores unge med et stofrelateret misbrug der behandles via eks. MOVE, som Grenen selv har behandlere til at udføre. 

Derudover sikrer vi også udredning og korrekt medicinering i samarbejde med psykiatere. Vores unge er gennemsnitligt anbragt i 12-18 måneder. 
 

Moden rollemodel med pædagogisk baggrund

Der er flere indgange til stillingen, men vi ser gerne, at du er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent. 

Derudover kunne vi godt tænke os at du har:

 • Har erfaring eller kendskab inden for autismespektret 
 • Har erfaring eller kendskab til ADHD i pædagogisk arbejde
 • Kendskab til lovgivningen på området, eller åben for at lære lovgivningen
 • Erfaring med LA2
 • Erfaring med konflikthåndtering
 • Erfaring med misbrugsbehandling 

Som person ønsker vi, at du er rolig, grundig og i stand til at planlægge, gennemføre, evaluere og videreudvikle pædagogiske aktiviteter og metoder med et behandlingsmæssigt sigte. Du skal have intention og stort fokus på de unges trivsel og udvikling.

Du skal være tydelig og nærværende i mødet med de unge, ligesom du er god til at sætte grænser på en måde, der udstråler tryghed og overskud.

Der er tale om fastansættelse med døgn og weekendarbejde. Vi er i udgangspunktet altid 3 på arbejde til 5 unge. Du vil typisk have omkring 10 tjenester pr. måned. Derudover afdelingsmøde og teammøde. 

Mandag til torsdag, har vi et reducerede døgn der møder ind kl. 14:15-09:00. 

Mandag til torsdag, har vi to aften tjenester der møder ind kl. 14:15-23:00 (fredag 24:00)

Fredag og lørdag, døgn møder kl.14:15-14:30 næste dag. 

Lørdag og søndag møder to dag-aften tjenester ind kl. 09:00-24:00 lørdag (søndag kl.23:00)

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt.

Vi har to faste dagmedarbejdere på afdeling Kernehuset mandag til fredag der er tovholdere og den røde tråd igennem ugen, samt at matriklen har en fast vågen nattevagt der møder ind. Udover den vågne nattevagt, vil 5 døgnmedarbejdere sove på afdelingerne. 

 • Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af Socialområdet i Region Midtjylland.
 • Grenen-Glesborg består af 4 delvis lukkede afdelinger. Stammen, Kernehuset, Toppen og Roden.
 • Afdelingerne på Grenen-Glesborg henvender sig til forskellige målgrupper, fx i forhold til diagnoser. 
 • Alle 4 afdelinger henvender sig til unge mellem 12-18 år, der har brug for et særligt pædagogisk forløb.

Læs mere om afdelingerne her


Er du klar på helt nye udfordringer? 
Spørgsmål og yderligere information kan du få ved at henvende dig til daglig leder Michael Aakjær på mail: Micaak@rm.dk eller 2937 9726

Stillingerne er fuldtidsstillinger. Ansøgningsfrist den 14. juni 2024. samtaler forventes afholdt den 20. juni 2024. Tiltrædelse den 1. august 2024 eller efter nærmere aftale. 

Vi tilbyder:

 • Et godt introprogram ved opstart 
 • Tid og plads til faglig fordybelse, refleksion og sparring 
 • Et godt arbejdsmiljø 
 • Mulighed for relevant videreuddannelse og kompetenceudvikling. 
 • Madordning og meget mere…

Stillingen er omfattet af lokalløn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest, og det forudsættes, at du kan godkendes til arbejdet på baggrund af disse attester.   

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hemmedvej 1, 8585 Glesborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049811

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet