Norddjurs kommune iværksætter støttearrangementer for pårørende til mennesker med sindslidelse

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Åbent arrangement for pårørende tilbyder støtte og samvær i Norddjurs Kommune

Socialpsykiatrien i Norddjurs Kommune har annonceret et nyt initiativ, der har til formål at støtte pårørende og venner til mennesker med en sindslidelse. Denne indsats omfatter en række åbne arrangementer, der løber over hele 2024, med en pause i juli, august og december. Arrangementerne er planlagt til at finde sted den første torsdag i hver måned fra kl. 19 til 21.

Det næste arrangement i rækken finder sted den 7. marts 2024 på den hyggelige café Hanegal, beliggende i AUC, Sønderport 8, Sechers Gård i Grenaa. På disse aftener vil pårørende og venner have mulighed for at møde og dele erfaringer med hinanden samt med repræsentanter fra Socialpsykiatrien og Bedre Psykiatri.

Det er en unik chance for at finde forståelse, støtte og måske nye måder at håndtere hverdagens udfordringer på. Der vil desuden være mulighed for at nyde kunsten fra Vidar Håkon Utvik, som vil pryde eventlokalet med sin tilstedeværelse og værker.

Blandt nærværende organisationer er Socialpsykiatrien i Norddjurs Kommune og Bedre Psykiatri, som begge vil være klar til at tilbyde rådgivning, støtte, og ikke mindst en lyttende øre til dem, der har brug for det. Det opfordres til at kontakte +45 40 37 36 36 for mere information om arrangementet og for at stille eventuelle spørgsmål.

Denne kontinuerlige række af arrangementer bekræfter Norddjurs Kommunes engagement i at styrke det psykosociale miljø og understøtter dens dedikation til at skabe et inkluderende samfund, hvor alle føler sig værdsat og støttet, uanset de udfordringer de måtte stå overfor.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/feb/aabne-arrangementer-for-paaroerende

Kilde: Norddjurs Kommune