Nyt fra Glesborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Glesborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

**

Tog kvælertag og slog fra sig på flere mænd

Mandag aften kl. 21.21 kørte en patrulje hurtigt til Torvet i Grenå, hvor en 20-årig mand blandt andet havde skubbet en 16-årig pige i brystet, taget kvælertag på en 20-årig mand og forsøgt at komme i slagsmål med flere personer på stedet.

Den 16-årige pige forklarede til betjentene, at hun i løbet af dagen havde hørt musik med den 20-årige mand og en anden pige. Her havde den 20-årige drukket øl og blandt andet befølt den 16-årige på den ene balle og det ene bryst uden på tøjet, hvilket hun havde bedt ham lade være med. Senere på aftenen opsøgte den 20-årige den 16-årige på Torvet, og bad hende købe flere øl til sig. Det nægtede den 16-årige, og den 20-årige blev derfor aggressiv og truende, fulgte efter pigen, holdt knyttede næver foran hendes ansigt og skubbede hende i brystet.

Da to andre mænd, begge også 20 år, forsøgte at beskytte den 16-årige pige, tog den aggressive 20-årige kvælertag på den ene mand og slog ham i hovedet med knyttet hånd samt slog den anden mand i ansigtet med knyttet hånd. Flere vidner på stedet fortalte desuden, at den 20-årige havde udtalt forskellige trusler mod dem i løbet af dagen.

Betjentene anholdt straks den 20-årige mand, der dog gjorde modstand og udtalte flere fornærmelser mod betjentene. Den 20-årige blev taget med på politistationen og sigtet for flere tilfælde af vold, trusler på livet, vidnetrusler samt fornærmelig tiltale mod tjenestemænd.

 

**

 

To mænd sigtet for besiddelse af narko

To mænd på hhv. 34 og 32 år blev mandag aften kl. 20.10 sigtet for besiddelse af narko, da en patrulje kom forbi dem siddende i en parkeret bil på Musvågevej i Aarhus V. Begge mænd sad med tændte joints i hånden, og ved nærmere visitation fandt betjente desuden en mindre mængde hash på begge mænd. Nøglen til mændenes bil blev desuden inddraget for at sikre, at de to mænd ikke skulle køre narkokørsel fra stedet.

 

**

Kom gående med joint i hånden

Under patrulje på Park Allé i Aarhus mandag kl. 12.41, blev to betjente opmærksomme på en 35-årig mand, som kom gående med en joint i hånden. Betjentene tog kontakt til manden, som hurtigt smed jointen fra sig. I mandens lomme fandt betjentene yderligere en pose med hash, og den 35-årige blev sigtet for besiddelse af narko.

 

**

 

Røgkanon gav røg ud af vinduer

En patrulje kørte mandag kl. 16.27 til en adresse i Viby, hvor der var kommet anmeldelse om, at der stod hvid røg ud af åbentstående vinduer. Det blev dog hurtigt afklaret, at en medarbejder blot havde slået en alarm til i kontorbygningen, hvilket havde fået en røgkanon til at gå af.

**

Færdsel

Natten til mandag, lige omkring midnat, skete der et færdselsuheld i krydset mellem Nordre Strandvej og Violvej i Risskov, da en 32-årig mandlig busfører ville manøvrere uden om en parkeret lastbil. Under manøvren var svingede bagenden af den 32-åriges ledbus længere ud end forventet, og ridsede derved venstre side af en parkeret personbil. Ingen kom til skade.

Mandag kl. 12.17 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Mariagervej og Glarbjergvej i Randers, da en 24-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Mariagervej i sydlig retning, kørte frem mod rødt lys og ramte en 21-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Glarbjergvej i østlig retning. Den 21-årige mand blev tilset af en ambulance på stedet, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 24-årige mand blev sigtet for at køre over for rødt.

Mandag kl. 13.12 skete der et færdselsuheld på Elsted vej i Aarhus N, da en 66-årig mandlig bilist påkørte en 15-årig dreng på cykel, som kom kørende med høj fart ud i krydset. Drengen blev tilset i en ambulance på stedet, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 13.45 skete der et færdselsuheld på Frederiks Allé i Aarhus, da en 22-årig kvindelig bilist kom kørende ad Frederiks Allé i nordlig retning. Ved en port holdt en 74-årig mandlig bilist stille for at foretage et højresving, og bag ham havde en 60-årig mandlig bilist sagtnet farten, da den 22-årige kvinden påkørte den 60-årige bil, som derefter blev skubbet frem i den 74-åriges bil. Der blev tilkaldt en ambulance til stedet, men ingen kom umiddelbart til skade.

Mandag kl. 15.46 skete der et færdselsuheld i rundkørslen ved Hobrovej og Ringboulevarden i Randers, da en 68-årig mandlig lastbilfører påkørte en 81-årig mand på cykel i forbindelse med et højresving. Den 81-årige blev kørt på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Mandag kl. 16.00 skete der et færdselsuheld på Strandvangsvej i Egå, da en 32-årig kvindelig bilist skulle køre ud fra Havbakkevej og ikke overholdt sin vigepligt og derved påkørte en 29-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Strandvangsvej, i højre side. Ingen kom umiddelbart til skade i uheldet.

En 27-årig mandlig bilist blev mandag kl. 16.50 sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset i en bil på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, på trods af at han tidligere var frakendt kørselsretten.

Mandag kl. 20.16 skete der et færdselsuheld på Kastbjergvej i Glesborg, da en 54-årig kvindelig bilist, som kom kørende i vestlig retning, blev blændet af den lavtstående sol og påkørte en 36-årig kvinde på cykel bagfra, så hun endte i grøften. Den 36-årige kvinde blev efterfølgende kørt på skadestuen i Randers til observation.

En 62-årig mandlig bilist blev mandag kl. 20.32 sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Ravnsøvej i Risskov. Da den 62-årige tidligere var frakendt kørekortet og endnu ikke havde generhvervet det, blev han desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

En 26-årig mandlig bilist blev natten til tirsdag kl. 00.50 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Østergade i Auning.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Maarup Østerstrand på Samsø begået mellem torsdag den 7/7 kl. 14.00 og lørdag den 9/7 kl. 11.00
  • På Karslbergvej i Randers begået mandag den 11/7 kl. 11.12
  • På Hjortemosevej i Hasle begået mandag den 11/7 mellem kl. 10.00 og kl. 13.50
  • På Værumvej i Vissing begået mellem søndag den 10/7 kl. 20.00 og mandag den 11/7 kl. 16.45
  • På Arnakvej i Højbjerg begået mellem onsdag den 6/7 kl. 16.00 og mandag den 11/7 kl. 16.45
  • På Hougårdsvej i Brabrand begået tirsdag den 12/7 kl. 00.21

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi