Nyt fra Glesborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Glesborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

 

**

Opmærksomme borgere ledte til standsning af formodet spritbilist

Hele to opmærksomme borgere hjalp søndag aften til, at en formodet spritbilist blev anholdt.

En 50-årig kvinde kontaktede kl. 18.46 politiet og fortalte, at en personbil netop var kørt meget hurtigt igennem Nimtofte og havde påkørt en halvmur. Bilen var blevet godt smadret og manden der kørte den, havde virket beruset eller narkopåvirket. Efter aftalte med politiet holdt kvinden øje med bilens fører, som kort efter uheldet blev hentet af en anden bil og kørte væk fra stedet.

Kvinden nåede dog at oplyse politiet både registreringsnummeret på den forulykkede bil og på bilen, som samlede føreren op. Kort efter, kl. 18.51 ringede en 28-årig mand til politiet. Han havde ligeledes set uheldet, og fulgte nu efter bilen og føreren af den forulykkede bil.

 

Den 28-årige fulgte et længere stykke efter bilen og guidede undervejs politiet til dens færden. En patrulje kunne derfor kl. 19.20 standse bilen og anholde den 21-årige mandlige bilist, som havde påkørt halvmuren. Den 21-årige blev sigtet for spiritus- og narkokørsel.

 

**

 

Brand i skur i Sabro

Søndag morgen kl. 06.05 udbrød der brand i et skur på en adresse i Sabro. Da politiet ankom til stedet, havde brandvæsnet fået ilden under kontrol og var i færd med efterslukning. Skurets ene side udbrændte, og der var mindre skader på bygningen ved siden af, men ilden bredte sig ikke til den øvrige beboelse og ingen kom til skade ved branden. Den præcise årsag til branden skal nu undersøges, men intet tyder umiddelbart på, at branden var påsat.


**

Færdsel

Morgenen til søndag kl. 05.19 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Frydenlunds Allé og Viborgvej i Aarhus, da en 32-årig mandlig bilist kørte op over midterrabatten og ramte et vejskilt og en lysregulering. Da en alkometertest viste en promille over det tilladte, og patruljen vurderede at den 32-årige virkede påvirket, blev den 32-årige anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel.

Søndag kl. 10.40 skete der et færdselsuheld på Sonnesgade i Aarhus. En 22-årig kvindelig cyklist kom kørende ned ad bakke ad Sonnesgade mod Nordvest, da hun fik sin fod i klemme i pedalen o0g herved mistede balancen og svingede ind i en bil, der kom kørende mod sydøst, som blev ført af en 66-årig kvindelig bilist. Den 22-årige blev behandlet for sine skader i en ambulance, men kom ikke umiddelbart kritisk til skade.

Søndag kl. 17.17 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Agerøvej og Holmstrupgårdvej, da en 20-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Holmstrupgårdvej, påkørte en 40-årig mandlig bilist bagfra, da den 40-årige var standset ned for at dreje til højre ad Agerøvej. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 22-årig mandlig bilist blev søndag kl. 20.05 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Skanderborgvej i Viby. Den 22-årige blev desuden digtet for besiddelse af en mindre mængde narko.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Grenåvej i Skødstrup begået mellem torsdag den 29/9 kl. 11.00 og søndag den 2/10 kl. 10.45
På Valmuevej i Glesborg begået lørdag den 1/10 mellem kl. 11.00 og kl. 21.00
På Vinkelvej i Risskov begået søndag den 2/10 kl.06.48
På Strandvejen i Aarhus begået søndag den 2/10 mellem kl. 09.00 og kl. 19.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi