Nyt fra Glesborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Glesborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ung mand sigtet efter hash fund i lejlighed.

Efter en anmeldelse om kraftig hash lugt i hele opgangen fra en etage ejendom i Århus N, rettede en politipatrulje henvendels om eftermiddagen til den lejlighed hvorfra lugten stammede. En 25 årig mand lukkede op betjentene blev mødt af en kraftig lugt af hash. Manden blev sigtet og anholdt for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Under ransagningen blev der fundet en større mængde hash og skunk. Der blev ligeledes fundet en digitalvægt, emballage fra hashplader og en masse salgsposer og flere tusinde kroner i kontanter.

Både hash og kontanter blev beslaglagt.

 

Færdsel

Lørdag den 13.8.22, kl. 10.18 blev en 62-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Fælledvej i Glesborg.

Søndag den 14.8.22, kl. 02.10 blev en 28-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Randersvej i Aarhus N.

Lørdag d. 13.8.22, kl. 17.40 blev en 57-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Sivsangervej i Brabrand, begået fredag den 12.08.22 imellem kl. 17.30 og kl. 22.00.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi