Øster Alling imponerer i Lokaldystens åbningsløb med stærk fællesskabsånd og høje kilometerantal

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Lokaldysten er startet, og Øster Alling har lagt stærkt ud som første deltagerby.

I strålende solskin og varmegrader over 20, blev Lokaldysten skudt i gang i Øster Alling. Begivenheden bød på en imponerende samlet distance på 422 kilometer, tilbagelagt af landsbyens deltagere.

113 af byens cirka 300 indbyggere deltog og bidrog til, at Øster Alling fik en god start i konkurrencen. Vind og vejr viste sig fra sin bedste side til gavn for de ivrige deltagere.

Lokaldysten er en hyggelig motionskonkurrence mellem fire landsbyer, hvor det handler om at tilbagelægge flest kilometer per indbygger. Fokus er på fællesskab og hygge snarere end blot at vinde. Den endelige placering afsløres efter sidste lokaldyst, som finder sted i Nørager den 7. juni.

Helene A. Southern understreger også, at fællesskabet er det vigtigste ved Lokaldysten og ikke selve konkurrencen. Tom Gyldenløve Larson fremhæver, hvordan motion kan nedbryde generationsskel, mens Elias Corfitz på 8 år fortæller, hvor sjovt det er at løbe og få motion sammen med vennerne.

Har man spørgsmål om Lokaldysten, kan man kontakte fritidskonsulent Nina Balling Zacher Sørensen på email NBZS@NORDDJURS.DK eller telefon 21 37 55 98.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/maj/lokaldysten-gaaet-i-gang-med-422-kilometer

Kilde: Norddjurs Kommune