Udviklingskonsulent til afdeling med korte kommandoveje og et arbejdsmiljø i særklasse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er det dig, vi står vi og mangler i vores team?

Sagsfremstiller. Sparringspartner. Processtyrer. Kommunikator. Analytiker. Balancekunstner. Rollerne er mange og det kræver overblik, prioritering og kreativitet. Det kræver noget af dig, men også af os – derfor bliver du en del af et konsulentteam, som med forskellige personlige og faglige kompetencer supplerer hinanden. Fællesnævneren i vores tilgang til opgaveløsningen er samarbejde, tillid, faglighed, sund fornuft, ordentlighed og højt humør. 

Lyder det som noget for dig, så kom og vær med til at gøre en indsats for at understøtte vores skoler og dagtilbud i Norddjurs Kommune.

Som udviklingskonsulent bliver du en del af Staben i Skole- og Dagtilbudsafdelingen med kontor i Glesborg. Her bliver du en central sparringspartner for den strategiske udvikling af området. Som en del af en mindre organisation vil du opleve, at du har fingrene i mange dele af processen, og at der ikke er langt fra dit arbejde til en evt. politisk beslutning.

I Staben vil du få et tæt samarbejde både opad, indad og udad i organisationen og særligt med de 3 øvrige konsulenter, om at understøtte vores fælles kerneopgave og målsætning. 

Dine arbejdsopgaver

Stillingen er et barselsvikariat, og det vi søger, er en der brænder for den politiske betjening og samtidig tager del i de meget forskellige opgaver, der bliver kaldt på i Staben. 

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Politisk betjening med redegørelser, analyser og sagsfremstillinger inden for alt fra lovgivning af badebassiner i dagplejen til analyse af specialundervisningsområdet.
  • Understøttelse af projekter og processer. Du vil både kunne have en tovholderfunktion eller have en understøttende rolle i samarbejde med en kollega i større opgaver. 
  • Understøtte og strukturere databaseret ledelse i organisationen så både pædagogiske- og strategiske indsatser bliver med afsæt i systematisk indsamlet data.
Om dig 

Du skal have lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor du er et bindeled mellem politisk niveau, forvaltningen, skoler og dagtilbud og borgere.

Vi forestiller os at du har en uddannelse i statskundskab eller anden samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.

Kvalifikationer som vi prioriterer højt:

  • Du er serviceminded og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt 
  • Du mestrer en selvstændig varetagelse og planlægning af arbejdsopgaverne, men samtidig i tæt parløb med dine nærmeste kollegaer
  • Du formår at jonglere mellem både drifts-, udviklings- og projektopgaver 
  • Du kan forstyrre og understøtte dine samarbejdspartnere med udgangspunkt i din erfaring, din viden og den tilgængelige data

Hvis du derudover kan medvirke til det gode arbejdsmiljø og omstille dig, når verden forandrer sig i en travl hverdag, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. 

Vi er spændte på at høre, om dine erfaringer og viden og hvad du kan bidrage med i vores organisation, - og ikke mindst hvordan vi kan blive klogere af at have dig med på holdet. 

Om os

Vi kan – hvis vi selv skal sige det – tilbyde dig en fantastisk og fleksibel arbejdsplads, med skønne og hjælpsomme kolleger, der gerne står på tæer for hinanden og for at lykkes med kerneopgaven. 

Du bliver en del af et miljø med høj integritet og et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, hvor vi samtidig formår at have højt humør og en uhøjtidelig tone. 

Du vil desuden opleve et job med stor variation i opgaveporteføljen og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

I Norddjurs Kommune arbejder vi ud fra vores fælles værdier; Tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab. Værdierne lever også i den daglige praksis, og den måde vi arbejder og samarbejder på i Skole- og Dagtilbudsafdelingen.

Ansættelsesproces
Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer frem til 31. december 2024 og herefter er stillingen på 32 timer til vikariatets udløb. Vikariatet er til besættelse den 15. august 2024. 

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist den 29. maj 2024 via Emply. 

Samtaler forventes afholdt mandag den 3. juni 2024

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Stabsleder Kristina Wetche Nikolaisen på tlf.: 24 96 55 32

 

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Glesborg Bygade 1, 8585 Glesborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047768

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet