Flere anmeldelser om indbrud i sommerhuse på Djursland

Profilbillede
dato

I løbet af det seneste døgns tid har Østjyllands Politi modtaget flere anmeldelser fra sommerhusejere på Djursland, der for nyligt har haft besøg af ubudne gæster.

De ubudne og ukendte gæster har vist sig at være indbrudstyve, der blandt andet har stjålet værdigenstande fra et hus i Dejret ved Knebel i perioden fra søndag d. 21/5 kl. 12.00 til tirsdag d. 23/5 kl. 19.00 og i Fjellerup Strand ved Glesborg i perioden fra tirsdag d. 23/5 kl. 00.00 til onsdag d. 24/5 kl. 10.07.

Indbruddene er sket via opbrudte vinduer og døre, der det ene af stederne er blevet knust ved at kaste en stor krukke fra sommerhusets terrasse igennem ruden.

Også i Ebeltoft er der i perioden fra søndag d. 21/5 kl. 12.00 til onsdag d. 24/5 kl. 10.00 blevet begået indbrud i et sommerhus, hvor en hoveddør er blevet opbrudt – muligvis med et koben. Et andet lignende indbrud i Ebeltoft er sket mellem mandag d. 1/5 kl. 00.01 og onsdag d. 24/5 kl. 14.20.

Der er i løbet af det seneste døgn også indgivet en anmeldelse om forsøg på indbrud i et fritidshus i Gjerrild ved Grenaa, hvor en sommerhusejer har konstateret forsøg på opbrud af både et vindue og en dør.

Østjyllands Politi efterforsker sagerne nærmere og hører gerne fra andre, der også for nyligt måtte have haft indbrud. Vi opfordrer desuden altid til, at man ringer til politiet, hvis man ser nogle ukendte personer i bolig- eller sommerhusområde, der udviser mistænkelig adfærd.

**

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi