Norddjurs Kommune tilbyder gratis kørekurser for bilister over 67

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Gratis kørekurser for ældre bilister annonceret i Norddjurs Kommune

En ny spændende mulighed er blevet tilgængelig for ældre bilister i Norddjurs Kommune, med introduktionen af gratis kørekurser målrettet dem, som er 67 år eller ældre. Dette initiativ er designet til at give ældre bilister en chance for at friske deres kørefærdigheder op og samtidig sikre, at de føler sig trygge bag rattet.

Kurset kombinerer både teoretisk viden og praktiske kørefærdigheder, hvor deltagerne vil have mulighed for at anvende deres egen bil under de praktiske moduler. Dette sikrer et realistisk læringsmiljø, hvor deltagerne på direkte vis kan anvende de opnåede færdigheder.

For at fjerne eventuelle bekymringer, understreges det, at deltagerne ikke risikerer at miste deres kørekort ved at deltage i kurset. Dette er et vigtigt aspekt, som måske kan opmuntre flere ældre bilister til at tilmelde sig.

Interesserede vil have flere datoer at vælge imellem i løbet af 2024, med kurser planlagt til at finde sted i maj måned den 13., 16., 21., 23., 28. og 30. Efterfølgende er der også kurser i august den 20. og 22., samt i september den 11., 12. og 16.

Tilmelding til kurserne skal foretages inden den 31. april for maj-kurser og inden den 31. juli for dem, der er interesseret i august- og september-kurserne. For tilmelding kan interesserede benytte sig af muligheden via e-mail til helledkk@gmail.com eller ved at sende et brev til Syddjurs Kommune, på adressen Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft, markeret med "Ældre kursus".

Detaljer om, hvordan man fysisk tilmelder sig, og en formular til dette formål findes også til rådighed for dem, som foretrækker dette.

Initiativet er en fantastisk mulighed for ældre bilister i Norddjurs Kommune til ikke kun at opdatere deres køreevner, men også at mødes med ligesindede og sammen styrke trafiksikkerheden på de danske veje.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/mar/gratis-koerekursus-for-aeldre-bilister

Kilde: Norddjurs Kommune