Nyt fra Glesborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Glesborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 09.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 09.30 i Retten i Randers en 35-årig mand, der sigtes for salg af narkotika ved på sin bopæl i Randers NØ at være fundet i besiddelse af godt 3,3 kg amfetamin.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

To personer fundet dræbt på adresse i Glesborg

En 84-årig mand og en 78-årig kvinde blev torsdag aften fundet dræbt i deres fælles hjem i Glesborg. Det er politiets formodning, at manden har skudt sin samlever og efterfølgende sig selv.

Læs mere i tidligere udsendte pressemeddelelse.

**

 

Tog fat om halsen på ung mand

En 17-årig ung mand anmeldte torsdag kl. 21.30, at han cirka 20 minutter forinden havde været udsat for en ubehagelig episode på Vester Allé i Aarhus tæt på Musikskolen. Ifølge den 17-årige var han sammen med to venner på stedet, da en gruppe på tre unge mænd kontaktede dem.

Den ene tog den 17-åriges kasket fra ham og forlangte også at få hans t-shirt, ligesom han spurgte ind til hans skostørrelse. Da den 17-årige tog sin kasket tilbage og svarede igen, tog den unge mand fat om halsen på ham, men slap dog hurtigt igen.

Herefter stak de tre mænd af fra stedet. Den 17-årige kom umiddelbart ikke noget til ved episoden.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere og skal bl.a. undersøge mulig videoovervågning på stedet.

**

 

Kiggede på børn med en hånd i bukserne

Torsdag kl. 13.18 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en medarbejder ved Hornbæk Skole på H.C. Andersens Vej i Randers NV, der kort forinden havde skræmt en fremmed mand væk. Medarbejderen havde bemærket manden, der stod på Gammel Viborgvej ved et hegn ind til skolen og kiggede på børnene, imens han havde sin ene hånd nede i bukserne.

Da manden blev opmærksom på medarbejderen, løb han fra stedet. Medarbejderen mente ikke, at manden på noget tidspunkt havde haft kontakt til børnene, eller at børnene overhovedet havde bemærket ham. Efterfølgende kørte en patrulje rundt i området for at lede efter manden, men det lykkedes ikke at finde frem til ham.

**

 

Fandt narko og ulovlig kniv i lejlighed

Torsdag kl. 11.23 besøgte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Aarhus V, da de skulle tale med beboeren i forbindelse med en anden sag. Da døren til lejligheden blev åbnet, kom der en kraftig lugt af hash, og betjentene kunne se, at der lå flere joints på stuebordet.

Betjentene gennemgik lejligheden og fandt i den forbindelse både joints og flere ulovlige piller og dopingmidler. De fandt desuden en ulovlig kniv. Lejlighedens 28-årige mandlige beboer blev derfor sigtet for både narkobesiddelse og overtrædelse af knivloven.

**

 

Stjal parfume fra Matas

Torsdag kl. 17.32 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Matas på Brødregade i Randers, hvor en medarbejder havde tilbageholdt en butikstyv. Medarbejderen var blevet kontaktet af en mand, der ønskede at købe en parfume, og han blev guidet hen til parfumeafdelingen.

Da medarbejderen kort efter tog kontakt til ham igen, spurgte han, hvad kan kunne købe for en 5’er. Da medarbejderen forklarede, at han ikke kunne købe noget til den pris, gik han ud af butikken igen. I samme øjeblik kom to kunder hen til medarbejderen, og oplyste, at de havde set manden putte en parfume i lommen.

Flere medarbejdere fulgte efter manden, og så i samme øjeblik en patruljebil komme kørende ad Brødregade. De fik kontakt til betjentene, der steg ud af bilen og pågreb den 24-årige mand, der blev fundet i besiddelse af en parfume og derfor blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

**

 

Glemte at betale for varer i barnevogn

Torsdag kl. 19.02 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Netto på Jægergårdsgade i Aarhus, hvor en butiksdetektiv havde spottet en kvinde, der havde lagt flere varer ned i en barnevogn, men at disse varer ikke var blevet lagt op på båndet, da hun passerede kasselinjen.

Butiksdetektiven tog efterfølgende fat i kvinden og bad hende følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet. Da patruljen ankom til stedet, blev den 17-årige kvinde anholdt og sigtet for butikstyveri.

**

 

Røg hash ved shelterplads

Torsdag kl. 16.56 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der sad en flok unge mænd og røg hash ved en shelterplads på Bondesvadvej i Odder. En patrulje kørte til stedet, hvor de træf fem unge mænd i alderen 18-20 år. Den ene af dem, en 20-årig mand, blev fundet i besiddelse af en joint og en klump hash, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 06.42 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i Trige, da fem biler stødte sammen i et harmoniksammenstød. Tre personer blev kørt til tjek på skadestuen, men ingen af dem var umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Torsdag kl. 09.43 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj, da 56-årig mandlig bilist påkørte en forankørende bil med mindre materiel skade til følge. Den 56-årige mand blev sigtet for ikke at have holdt tilstrækkelig afstand til forankørende.

Torsdag kl. 10.10 blev en 61-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset af en patrulje på Houvej i Odder.

Torsdag kl. 16.35 skete der et færdselsuheld på Randersvej ved Lisbjerg, Aarhus N, da en 57-årig kvindes bil blev påkørt bagfra af en anden bil, der blev ført af en ukendt person. Der skete mindre materiel skade på den 57-åriges bil, men føreren af den anden bil var kørt fra stedet.

Torsdag kl. 19.08 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV, da en 47-årig mandlig bilist på grund af kraftig regn og vand på kørebanen mistede herredømmet over sin varebil, der snurrede rundt og ramte en anden bil, ført af en 52-årig mand, og derefter kørte ind i autoværnet. Motorvejen blev spærret, mens oprydningsarbejdet stod på. Den 47-årige mand blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Torsdag kl. 20.35 blev en 47-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nydamsvej i Aarhus N.

Natten til fredag kl. 02.39 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel den førerret, da han blev standset af en patrulje på Hadstenvej i Randers SV.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Grimhøjvej i Brabrand begået mellem onsdag den 8/6 kl. 08.00 og torsdag den 9/6 kl. 11.15
  • På Emiliedalen i Højbjerg anmeldt torsdag den 9/6 kl. 19.03
  • På Solhvervsvej i Aarhus N begået torsdag den 9/6 mellem kl. 01.00 og kl. 05.00
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi