Nyt fra Glesborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Glesborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus

En 50-årig mand fremstilles onsdag kl. 10.30 i grundlovsforhør ved retten i Aarhus, sigtet for at have begået forsøg på brandstiftelse.

Tirsdag aften kl. 21.30 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at den 50-årige mand havde hældt lightervæske ud over en hoveddør til en privat adresse i Åbyhøj i Aarhus. Han havde efterfølgende stået med en tændt lighter i hånden, inden han blev afbrudt af en borger.

Den 50-årige blev herefter overmandet, inden han ved politiets ankomst blev anholdt og sigtet for forsøg på brandstiftelse. Han blev desuden fundet i besiddelse af en kniv, hvorfor han også blev sigtet for at overtræde knivloven.

**

 

Grundlovsforhør ved retten i Randers

En 21-årig rumænsk mand fremstilles i dag kl. 13.00 i grundlovsforhør ved retten i Randers. Manden blev anholdt tirsdag aften omkring kl. 21.15 på en adresse i Randers C i forbindelse med, at han var blevet efterlyst af politiet i Østrig, der havde udsendt en europæisk arrestordre på ham, da han er sigtet for at have begået grov vold og tyveri.

Han forventes derfor at blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på senere udlevering til Østrig.

**

 

Sigtet for besiddelse af ulovlige stoffer

Under en ransagning af et køretøj fandt en patrulje fra Østjyllands Politi tirsdag aften omkring kl. 20.00 frem til en mindre mængde hash og skunk. En 24-årig mand, som var fører af bilen, blev sigtet for at være i besiddelse af de ulovlige stoffer. Både skunk og hash blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

 

**

 

Færdsel:

Tirsdag kl. 10.15 skete der et færdselsuheld på Gammel Rimsøvej i Glesborg. En 30-årig mandlig bilist fik et ildebefindende, hvorefter han forulykkede og påkørte et træ i venstre side af vejen. Ingen personer kom til skade i forbindelse med ulykken. Den 30-årige mand blev efterfølgende sigtet for at have været i ulovlig besiddelse af en pakke tramadoler, som han ikke havde gyldig recept til.

Tirsdag kl. 11.22 skete der et færdselsuheld på Rådmands Boulevard i Randers C, hvor en 56-årig kvindelig fodgænger blev påkørt af en 67-årig kvindelig bilist. Bilisten kom kørende ad Mariagervej i nordlig retning, hvorefter hun i krydset ved Rådmands Boulevard foretog et venstresving for grønt lys uden at sikre sig, at der var fri bane. I den forbindelse påkørte hun den 56-årige fodgænger. Den 67-årige kvinde blev sigtet for at have overtrådt færdselsloven. Ingen personer kom umiddelbart til skade.

Tirsdag kl. 13.39 skete der et færdselsuheld på Søftenvej i Lisbjerg. To personbiler – ført af henholdsvist en 53-årig mand og en 36-årig kvinde – var involveret i forbindelse med sammenstødet, hvor der var sket en påkørsel bagfra. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 16.10 skete der et færdselsuheld på Kamma Klitgårds Gade i Risskov, hvor en 46-årig mandlig cyklist blev påkørt af en 56-årig mandlig bilist. Den 56-årige kom kørende ad Skejbyvej i vestlig retning, og påkørte i forbindelse med et venstresving cyklisten, der kom kørende på Skejbyvej i modsat retning. Cyklisten blev efterfølgende kørt til hospitalet med ambulance for at modtage behandling for sine skader.

Tirsdag kl. 19.50 skete der et færdselsuheld på Agerøvej i Tilst i krydset ved Anelystvej. To biler kørte sammen i forbindelse med en vigepligtforseelse, hvorefter politiet blev tilkaldt. Ingen personer kom umiddelbart til skade, og der skete begrænsede materielle skader i forbindelse med sammenstødet. En 24-årig mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Elbæksgårdsvej i Hadsten begået mellem lørdag d. 17/12 kl. 9.00 og tirsdag d. 20/12 kl. 12.30.
På Espedalen i Risskov begået tirsdag d. 20/12 mellem kl. 9.40 og kl. 12.50.
På Elbæktoften i Hadsten begået tirsdag d. 20/12 kl. 14.53.
På Riisbakken i Hinnerup begået tirsdag d. 20/12 kl. 23.47.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi