Ugens bolig i Glesborg

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Kvalitetssommerhus i smagfuld stil

Skal dit sommerhus være med havudsigt og hvor du blot kan tage håndklædet over nakken for en morgenfrisk dukkert? - så skal du kigge her! Strandvejen 70 er beliggende lige ved Fjellerups dejlige badestrand. Her er fra hus og terrasse en skøn udsigt over havet og stranden. Med den unikke beliggenhed har man alle de nødvendige faciliteter inden for rækkevidde. Fiskehandler, ishus, bagerforretning, købmand og meget andet. Beliggenheden er desuden perfekt for kajakroeren.

Fjellerup er naturskønt med Meilgaardsskoven grænsende til den østlige del, der indbyder til cykel- og gåture. På naturstien langs kysten kan Danmarks natur nydes mod hhv. Bønnerup og Gjerrild i øst eller Skovgårde mv. i vest.

Sommerhuset er beliggende på en rigtig naturgrund, hvor man får sand imellem tæerne. Grunden kræver et minimalt vedligehold. Langs det østlige skel er der rislende vandløb. Grundens lækroge og solrige pletter er udnyttet på bedste vis med dejlige terrassearealer, hvor de danske sommeraftener nydes.

Sommerhuset er opført i klassisk og moderne stil med lys og rummelighed hele vejen igennem. Huset er smagfuldt indrettet med flere udgangsdøre fra stuer og værelserne til terrasserne.

Huset vil desuden være oplagt til udlejning.  

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Glesborg