Ugens bolig i Glesborg

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Havet 80, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg

På første parket til vandet
Adressen siger det hele – man kommer ikke til at bo nærmere havet, end man gør i Ugens Bolig. 

Her kan man flytte ind i en villa på 163 kvadratmeter i to plan – og med masser af lækre detaljer. Blandt andet er der en lækker karnap/udestue med udsigt, og der er generelt masser af plads i både stue, køkken og bad. Huset har i øvrigt klinkegulv og gulvvarme i stueplan.

Førstesalen har to gode værelser og et stort opholdsrum med adgang til terrasse med udsigt ud over havet – og på den anden side af huset ligger en fantastisk have med masser af hyggekroge.

Med havet som nabo
Ugens Bolig ligger helt unikt med uspoleret udsigt over havet, og det betyder at der er alle muligheder for et godt naboskab, hvad enten det drejer sig om fiskeri eller en tur i havkajak. Med til huset hører nemlig også et strandbeskyttet areal på modsatte side af vejen, hvor der er en lille bådebro.  

Der er også masser af muligheder for gode løbe- eller vandreture langs kysten, og kun et stenkast derfra ligger havnemiljøet, der byder på fiskehandler og restaurationer. Hvis man skulle få brug for et lidt større indkøb, er der kun få minutters kørsel til Glesborg, hvor der er både skole og handelsliv.

Ejendommen er opført til helårsbeboelse, men vil via flexboligordningen kan man også bruge huset 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Glesborg