Ugens bolig ved Bønnerup Strand

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Hindøvej 17, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg 

Velholdt hus med fin udsigt
Velholdt fritidshus på velbeliggende grund med udsigt til vandet i Bønnerup. Her er tale om et klassisk træhus i den helt rigtige stil, der indenfor de senere år blandt andet har fået nyt badeværelse. Grunden er beliggende for enden af blind vej, så her er masser af privatliv og ingen trafikgener. Den store grund byder på masser af udfoldelsesmuligheder for både store og små. 

Bønnerup Strand er et af de mest eftertragtede sommerhusområder i Norddjurs og med god grund. De naturskønne omgivelser og det hyggelige havnemiljø tiltrækker hvert år turister og feriegæster fra nær og fjern. Nyd en forfriskende dukkert på den børnevenlige badestrand, eller tag en tur på mountainbiken langs kyststien mod enten Fjellerup eller Gjerrild. Området byder på egen indkøbsmulighed, flere spisesteder og butikker og her er selvfølgelig rig mulighed for at købe en stor is!

Udlejning
Huset er tilmeldt udlejning via Novasol.  

Al denne plads og idyl venter jer med fjord og golfbane lige i nabolaget, 800 meter til skole og idrætsfaciliteter, samt 1,5 kilometer ind til hjertet af hyggelige Løgstør by, hvor I finder fantastiske muligheder for indkøb og shopping samt den charmerende atmosfære ved vandet 

Vi ser frem til at introducere jer til en pæn og velholdt ejendom – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Glesborg