Vidner søges: 29-årig standset efter vanvidskørsel på Djursland

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi anholdt fredag en 29-årig mand som sigtes for vanvidskørsel i forbindelse med en eftersættelse på Djursland.

En patrulje forsøgte fredag kl. 13.36 at standse den 29-årige nord for Glesborg, men det endte med en eftersættelse i høj fart sydpå gennem Glesborg og mod Ørum. 

Undervejs kørte den 29-årige blandt andet op på fortovet og mod færdselsretningen, og det var betjentenes vurdering, at han var til fare for de andre trafikanter i området. 

Inden bilisten til sidst blev standset i Ørum, affyrede en betjent skud mod bilen for at få den standset. Ingen blev ramt, og ingen kom til skade i forbindelse med eftersættelsen. 

 

Vidner kan kontakte politiet på tlf. 114

Den 29-årige er nu anholdt, og Østjyllands Politi forventer, at han skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdag. 

”Det er vores vurdering, at der er tale om vanvidskørsel, og vi er nu ved at kortlægge den 29-åriges rute og kørsel. Vi hører i den forbindelse meget gerne fra borgere, som har været vidner til kørslen – særligt borgere, som har måtte undvige for at undgå at blive ramt af bilen, ” siger politikommissær Morten Bang. 

Den 29-årige kørte i en mørkegrøn Skoda Octavia. 

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114. 

Østjyllands Politi er i gang med efterforskningen og ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 


Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi